Ulje za urezivanje/narezivanje navoja Condat Condaform 237

Ulje za urezivanje/narezivanje navoja Condat Condaform 237

Pasta za narezivanje navoja Riedel R-2850

SKU: R-2850
 
 
PRICE: 38,00 € + VAT
 
47,50 €
 
 
 
 
 
 
SHARE THIS
 
DOWNLOAD FILES
 

Pasta za narezivanje navoja Riedel R-2850


Napredan, višenamjenski proizvod najnovije generacije na bazi otopine sapuna u vodi. Ne sadrži mineralno ulje, klor ili sumpor. lako se ispire sa vodom.
Nanosi se direktno na alati ili površinu koja se obrađuje i omogućuje narezivanja i valjanja navoja i druge teže operacije na raznolikim materijalima, uključujući INOX i aluminij. Štiti i štedi alat i daje bolju kvalitetu obrade. Ne prlja ili masti komade, alati ili radno mjesto. 

Karakteristična svojstva

 Izgled Svjetlo plava mekana pasta
 Miris neutralan
 Plamište >225°C
 Temperatura topljenja 32°C

 

Skladištenje
Skladištiti u natkrivenom prostoru. Ne skladištiti na povišenim temperaturama kao ni na izravnom suncu ili izloženo temperaturama ispod 0°C.

Zdravlje, sigurnost, zaštita okoliša
Sve potrebne upute mogu se pronaći u Sigurnosno tehničkoj listi proizvoda. U njoj se nalaze pojedinosti o mogućim opasnostima, upozorenjima i mjerama prve pomoći kao i utjecaj na okoliš i potrebne mjere prilikom zbrinjavanja. Ne preuzimamo odgovornost u slučaju pogrešnog korištenja proizvoda kao ni u slučaju korištenja bez primjene potrebnih mjera sigurnosti ili korištenja u namjenama drugačijim od opisanih.


  • pakiranje: 1l
  • narudžbe isključivo na upit
 
OFFICE Samobor Availabe
OFFICE Otok Samoborski Unavailabe
OFFICE Sveta Nedelja Obrtnička Unavailabe
OFFICE Sveta Nedelja - Franje Tuđmana Unavailabe
OFFICE Prelog Availabe
NOTICE
Metal-Kovis d.o.o. does not guarantee that the prices, availability and descriptions of the product are accurate, as well as that the photos match their true appearance.
 

Buy similar products: