Objavljeno: 05. 04. 2024
 

 


Otvaramo naša vrata: Doživite budućnost obrade metala s Metal-Kovis d.o.o.

 

S velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane stručnjake, klijente i partnere da nam se pridruže na danima otvorenih vrata od 8. do 13. travnja 2024., svakog dana od 8 do 19 sati. Ovaj događaj prilika je da iz prve ruke doživite inovacije koje će oblikovati budućnost industrije obrade metala.

 

O događaju

Metal-Kovis d.o.o., vodeći pružatelj rješenja u području prodaje alatnih strojeva, pribora i alata za obradu metala, otvara svoja vrata. Tijekom ovih dana moći ćete se upoznati s najnovijim modelima alatnih strojeva, iskoristiti posebne promotivne cijene i saznati više o mogućnosti zamjene "staro za novo". Demonstracije uživo, savjetovanje s našim stručnjacima i posebne ponude samo su dio onoga što vas očekuje.

 

Posebne ponude

Zašto posjetiti?

Dani otvorenih vrata u Metal-Kovis d.o.o. su izvrsna prilika za sve koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći se najnovijim dostignućima u tehnologiji obrade metala. Bilo da tražite najnovije alatne strojeve, pribor ili alate, ovo je događaj koji ne želite propustiti.


Za više informacija o događaju i gdje se nalazimo, posjetite našu web stranicu https://metal-kovis.hr/

  Novosti - Sve

Otkup strojeva


Imate li stroj za obradu metala koji Vam više ne treba i želite ga prodati?

Ispunite ovaj formular informacijama o sebi i o stroju.

Dodajte slike stroja i javit ćemo Vam se s povratnom informacijom o tome ispunjava li stroj naše zahtjeve za otkup.

 
Otkup strojeva
Saznajte više

Metal-Kovis d.o.o. tvrtka je bogate tradicije osnovana 1987. u Samoboru.

Bavi se prodajom novih i rabljenih strojeva i alata za obradu metala, a u bogatoj ponudi ima CNC strojeve, klasične strojeve, pribor te mjerni i rezni alat.

Svakodnevno je u ponudi dostupno više od 500 različitih strojeva za svaku potrebu i raznovrsne zahtjeve klijenata.

Dugogodišnjim iskustvom, marljivim radom te brigom o kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, Metal-Kovis d.o.o. postala je vodeća tvrtka u regiji za distribuciju strojeva za obradu metala.

Osim prodaje i distribucije, Metal-Kovis d.o.o. prepoznatljiv je i po odličnom servisnom odjelu i vrhunskom timu stručnjaka koji vam može pomoći prilikom odabira strojeva za razvoj vašeg poduzeća.

Saznajte više