Metal-Kovis d.o.o. tvrtka je bogate tradicije osnovana 1987. u Samoboru.

Bavi se prodajom novih i rabljenih strojeva i alata za obradu metala, a u bogatoj ponudi ima CNC strojeve, klasične strojeve, pribor te mjerni i rezni alat.

Svakodnevno je u ponudi dostupno više od 500 različitih strojeva za svaku potrebu i raznovrsne zahtjeve klijenata.

Dugogodišnjim iskustvom, marljivim radom te brigom o kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, Metal-Kovis d.o.o. postala je vodeća tvrtka u regiji za distribuciju strojeva za obradu metala.

Metal-Kovis d.o.o. zastupnik je renomiranih europskih i svjetskih tvrtki u industriji metala poput Baykala, Leadwella, Sahinlera, Hidroliksana, Beka-Maka, Weide, Insizea, Accurla, Wikusa ,YG-1, Kinteka, Smoxtha, Fervia, BFT Burzonia i mnogih drugih.

Osim prodaje i distribucije, Metal-Kovis d.o.o. prepoznatljiv je i po odličnom servisnom odjelu i vrhunskom timu stručnjaka koji vam može pomoći prilikom odabira strojeva za razvoj vašeg poduzeća.

Za veće strojeve nudi mogućnost dostave, mijenja stare strojeve novima i nudi uslugu preseljenja strojeva.

Misija tvrtke daljnji je razvoj metalne industrije, opskrbljivanje kupaca i partnera vrhunskim strojevima i alatima iz njezina asortimana te učvršćivanje i povećanje prisutnosti na tržištu s ciljem još većeg zadovoljstva njezinih kupaca.

Metal Kovis Video

Metal Kovis Video